In oktober 2016 zijn we gestart met een 2 MAANDELIJKSE KIT&CO. We gaan dusĀ  aan ons 8e jaar beginnen! En het aantal KIT&CO abonnees groeit nog altijd.

In deze KIT&CO zit per uitgave alles om een fantastisch scrapbook album te maken. Alles compleet, alles bijpassend, voorzien van een digitale handleiding. Leuk om iedere 2 maanden te ontvangen! Je kunt dan gelijk aan de slag om het album te maken. In een jaar tijd ontvang je dus 6 x een KIT&CO, alle zes compleet verschillend. Je leert in een jaar veel verschillende soorten bindingen voor albums en diverse scrapbook- technieken.

Even alle informatie op een rijtje:

De kit komt 6 x per jaar uit. De volgende KIT&CO staat eind feb. 2024 klaar! (De foto is een voorbeeld van eenĀ  KIT&CO album)

Je gaat een abonnement aan voor een jaar / 6 nummers. Na afloop van dit jaar krijg je een mail of je het abonnement op KIT&CO wel of niet wilt verlengen. Tussentijds beeindigen van je abonnement is NIET mogelijk. De KIT&CO kost 49.95 per keer (dus per twee maanden). Je ontvangt 1 maand voordat de KIT&CO uitkomt een factuur, deze moet binnen 14 dagen betaald worden.

Bij de KIT&CO ‘hoort’ een gesloten facebookpagina, waar je automatisch lid van wordt. Op deze facebookpagina tref je allerlei leuke extra informatie aan. Je kunt er ook je eigen werk, gemaakt met de KIT&CO plaatsen, ideeen opdoen en uitwisselen.

Bij de KIT&CO ‘hoort’ ook een workshopdag. Reuze gezellig en inspirerend!

De volgende terugkomdag zijn we aan het plannen, zal weer na de zomer periode zijn!. Je kunt er die dag lekker aan verder werken, kijken naar het werk van anderen, nieuwe ideetjes opdoen, we zijn er om je te helpen met evt. problemen. Je ontmoet andere KIT&CO-genoten, er is een heerlijke lunch , koffie en thee en nog veel meer! De bijdrage voor deze dag voor het eten/locatie is 14,95 per persoon.

Vraag direct uw Kit & Co aan