In oktober 2016 zijn we gestart met een 2 MAANDELIJKSE KIT&CO. We zijn dus ruim 2 jaar ‘onderweg’ en het aantal KIT&CO abonnees groeit flink!

In deze KIT&CO zit per uitgave alles om een fantastisch scrapbook album te maken. Alles compleet, alles bijpassend, voorzien van een digitale handleiding. Leuk om iedere 2 maanden te ontvangen! Je kunt dan gelijk aan de slag om het album te maken. In een jaar tijd ontvang je dus 6 x een KIT&CO, alle zes compleet verschillend. Je leert in een jaar veel verschillende soorten bindingen voor albums en diverse scrapbook- technieken.

Even alle informatie op een rijtje:

De kit komt 6 x per jaar uit. De volgende KIT&CO staat op 25 december  2018 klaar!

Je gaat een abonnement aan voor een jaar / 6 nummers. Na afloop van dit jaar krijg je een mail of je het abonnement op KIT&CO wel of niet wilt verlengen. Tussentijds beeindigen van je abonnement is NIET mogelijk. De KIT&CO kost 49.95 per keer (dus per twee maanden).

Bij de KIT&CO ‘hoort’ een gesloten facebookpagina, waar je automatisch lid van wordt. Op deze facebookpagina tref je allerlei leuke extra informatie aan. Je kunt er ook je eigen werk, gemaakt met de KIT&CO plaatsen, ideeen opdoen en uitwisselen.

Bij de KIT&CO ‘hoort’ ook een workshopdag. Voorjaar 2018 is de laatste terugkomdag geweest. Reuze gezellig en inspirerend! De volgende terugkomdag zal in het late voorjaar van 2019 zijn. Zodra we deze datum weten, mailen we deze door zodat je deze dag alvast in je agenda kunt reserveren. Deze dag kun je gezellig naar het ‘de oude school in Overlangbroek’ komen (met al je werkstukken). Je kunt er die dag lekker aan verder werken, kijken naar het werk van anderen, nieuwe ideetjes opdoen, we zijn er om je te helpen met evt. problemen. Je ontmoet andere KIT&CO-genoten, er is een heerlijke lunch , koffie en thee en nog veel meer! De bijdrage voor deze dag voor het eten is 7.50 per persoon.

Voor het betalen kunt u kiezen uit de volgende twee opties: Je betaalt het gehele abonnement in 1 x. Je betaald dan 5 kits ipv 6 (nummer 6 krijg je dan dus gratis)! Je ontvangt dan van ons een factuur voor het totaalbedrag, deze factuur moet voor aanvang van het KIT&CO abonnement betaald zijn.

Je kunt er ook voor kiezen om per x betalen, je ontvangt dan 14 dagen voor verschijning van de KTI&CO een factuur de je over kunt maken.

De kits staan op de 25e van de maand klaar. Je kunt je kit vanaf die datum bij ons in het atelier ophalen. De kit kan natuurlijk ook naar je verzonden worden. De porto per KIT&CO  is 6.95 per keer.

Op de foto de kit van de maand oktober 2018. Deze is helaas helemaal uitverkocht!

Vraag direct uw Kit & Co aan

Geen velden gevonden.

2 thoughts on “KIT & CO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *